• Gerechten

 • Wilt u ook genieten van een dagelijks vers gekookte maaltijd en bent u niet (meer) in staat om zelf een heerlijke maaltijd op tafel te zetten? De Koks van Fresh Food Apeldoorn bereiden iedere dag met verse, lokale, producten heerlijke maaltijd die niet voor zelfgemaakte onder doen. Iedere dag komen er verse groentes, rauwkost en fruit bij ons binnen waarmee de koks van Fresh Food Apeldoorn de lekkerste creaties op tafel zetten. 

 • Onze koks koken zoveel als mogelijk is met de seizoenen mee en passen de menu's daar op aan. Dit om dure prijzen te voorkomen, de versheid te garanderen en het verspillen van voedsel zoveel mogelijk tegen te gaan. Alle bereidingen in onze keuken gebeuren nog op ambachtelijke wijze en zo puur mogelijk. Op meerdere momenten in de week staat er een grote ketel te pruttelen met bouillon, net als vroeger van botten en (kip)karkassen. Deze bouillon vormt tegelijkertijd de basis voor onze soepen en sauzen.

 • Voor-/ na-gerecht € 2,00

  Bij FreshFood Apeldoorn heb je iedere de keuze uit een heerlijke soep, koud voorgerecht, bijgerecht en een dessert. Daarnaast hebben wij in ons standaard assortiment elke dag de keuze uit een frisse salade of verse rauwkost.

 • Hoofdgerecht € 9,50

  Onze hoofdmaaltijden worden met de uiterste zorg door onze koks bereid. Heeft u een allergie of mag u bijvoorbeeld weinig tot geen zout hebben dan horen wij dit graag, onze koks houden hier rekening mee. Dagelijks heeft u de keus uit twee hoofdgerechten, Hollandse pot (aardappelen, groente, vlees) en een menu dat varieert van een heerlijke Nasi Goreng met kipsaté tot Gebakken vis op vrijdag.

 • Compleet menu € 11,95

  Naast dat u kan kiezen voor bijvoorbeeld alleen een hoofdgerecht of een hoofdgerecht met voorgerecht is het ook mogelijk om een compleet menu bij ons te bestellen. Een compleet menu bestaat uit een Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht.