• Gerechten

 • Wil je ook genieten van een dagelijkse verse maaltijd en bent je niet in staat om zelf een heerlijke maaltijd op tafel te zetten? De Koks van FreshFood Apeldoorn bereiden iedere dag met verse producten heerlijke maaltijd die niet voor zelfgemaakte onder doen. Iedere dag komen er verse groentes, rauwkost en fruit bij ons binnen waarmee de koks van FreshFood Apeldoorn de lekkerste creaties op tafel zetten. 

 • Omdat we met verse ingrediënten koken houd dat ook in dat we met de seizoen mee koken. Iedere dag heb je de mogelijk om te kiezen uit twee menu’s waarbij er standaard een Hollands gerecht is. Het andere gerecht is dan bijvoorbeeld een heerlijke Nasi Goreng of Lasagne. 

 • Voorgerecht/nagerecht

  Bij FreshFood Apeldoorn heb je iedere de keuze uit een heerlijke soep, koud voorgerecht, bijgerecht en een dessert. Daarnaast hebben wij in ons standaard assortiment elke dag de keuze uit een frisse salade of verse rauwkost.

  Prijs: €2,00

 • Hoofdgerecht

  Onze hoofdmaaltijden worden met de uiterste zorg door onze koks bereid. Heb je een allergie of mag je bijvoorbeeld weinig tot geen zout hebben dan horen wij dit graag en houden onze koks hier rekening mee. Onze maaltijden hebben een standaard portie maar heb je kleine trek of juist grote dan kunt je dit kosteloos bij ons aangeven. 

  Prijs: €8,50

 • Compleet menu

  Naast dat je kan kiezen voor bijvoorbeeld alleen een hoofdgerecht of een hoofdgerecht met voorgerecht is het ook mogelijk om een compleet menu bij ons te bestellen. Een compleet menu bestaat uit een Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht.

  Prijs: €10,95